Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Wist u dat u met hr++ glas veel energie kunt besparen?

Alle ramen van onze woning hebben nog enkel glas, het is wel dik enkel glas maar toch blijft het enkel glas. We hebben elk jaar een behoorlijke gasrekening en daar worden we niet erg blij van. We hebben dan ook besloten om te gaan investeren in onze woning en de hele woning van hr ++ glas te voorzien. We hebben hiervoor gespaard en aankomende zomer willen we die klus laten klaren. We hebben nog even de tijd maar we kunnen al wel gaan kijken met welk bedrijf we in zee willen gaan. Zo hebben we de tijd om alles goed en rustig te regelen. De hele woning en garage van hr ++ glas te voorzien is nog best een dure aangelegenheid en dan wil ik wel een bedrijf waar ik vertrouwen in heb. Zo nu en dan gaan we er dus even voor zitten en zo hebben we al diverse bedrijven uitgesloten om onze woning van hr ++ glas te voorzien. Niet alle kozijnen zijn geschikt voor hr ++ glas maar dat probleem zal worden verholpen. Het gaat ons dus puur om een bedrijf die ons het hr ++ glas kan leveren. Op een middag toen ik achter de computer zat en weer een beetje aan het rondneuzen was kwam ik de site glasgigant.nl tegen. De site kwam op mij betrouwbaar en degelijk over en ik heb het die avond besproken om te kijken of iedereen net zo enthousiast werd van deze site als ik dat deed. Gelukkig had iedereen het goede gevoel bij deze site en we hebben unaniem besloten om bij deze site ons hr ++ glas te gaan bestellen. We hebben met behulp van een professional, alles opgemeten en hebben best wel wat ramen nodig van hr ++ glas. Nadat we alles hadden doorgegeven, hebben we een offerte voor het leveren van hr++ glas ontvangen en het viel ons eigenlijk nog best mee. We hebben dan ook niet meer getwijfeld en hebben akkoord gegeven voor de offerte. Aankomend zomer worden onze ramen vervangen door hr ++ glas, door deze site hebben we de stap durven zetten.

Dit is de site waar u zijn moet als u bijvoorbeeld hr ++ glas wilt kopen

Het is best wel de moeite waard om glasbedrijven met elkaar te vergelijken. Er kan behoorlijk wat prijsverschil tussen de verschillende bedrijven zitten. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor wat je elders goedkoper kunt kopen. Daarom zijn wij zo blij dat we deze site gevonden hebben. Zonder deze site hadden wij aankomende zomer niet onze ramen al kunnen laten vervangen.

Wilt u ook op uw energierekening besparen? 

Dankzij de website glasgigant.nl, hebben wij onze hele woning en de garage van nieuwe ramen kunnen voorzien. Wij zijn dan erg tevreden met deze site omdat:

  • Zij ons goed hebben geadviseerd
  • Zij ons een scherpe offerte hebben aangeboden
  • Zij een goede service verlenen

Bent u op zoek naar nieuwe ramen of zoekt u om welke reden dan ook een stuk glas? Dan raden wij u deze site zeer zeker aan. Ruim aanbod op glas gebied.