Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Op zoek naar een hefplateau? Domicare helpt jou!

Het aanpassen van een pand om het rolstoeltoegankelijk te maken kan een behoorlijke investering met zich meebrengen, vooral wanneer je de kosten van een traditionele personenlift overweegt. domicare biedt een betaalbare hefplateau van topkwaliteit. Ze zijn betrouwbaar en effectief, waardoor ze een slimme keuze zijn voor elk gebouw. Of je nu ontdekt dat je huidige pand niet voldoet aan de rolstoelvriendelijke normen of actief op zoek bent naar manieren om de toegankelijkheid te verbeteren, domicare heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van op maat gemaakte oplossingen op het gebied van liften. Ben jij beniewd welke producten er bij domicare te verkrijgen zijn? Lees dan mee!

Wat maakt een hefplateau van domicare zo uniek?

Een hefplateau bereikt een indrukwekkende hoogte tot wel 3 meter! Ze zijn geschikt voor diverse deurposities en kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Stel je voor dat je een trap hebt die voor iedereen toegankelijk moet zijn – met een hefplateau van domicare wordt dit probleem eenvoudig opgelost. Door strikte naleving van relevante normen tijdens het ontwerp zijn deze hefplateaus ideaal voor diverse gebouwen, waaronder openbare ruimtes. Ze voldoen aan belangrijke richtlijnen zoals de Machinerichtlijn 2006/42/EG en zijn uitgerust met kenmerken zoals een antislip vloer, verschillende veiligheidssensoren, een noodstop en een mechanische nooddaalfunctie. Andere eigenschappen van deze lift zijn onder meer:

  • Een duidelijk bedieningspaneel, zowel op de kooi als extern, voor gemakkelijke toegang en bediening.
  • Standaard geleverd met valbeveiliging, wat extra gemoedsrust biedt voor gebruikers.
  • Optioneel leverbaar in een RAL-kleur naar keuze, zodat het plateau kan worden aangepast aan de esthetiek van de omgeving.
  • Een maximale belasting van 385 kilogram, waardoor het plateau geschikt is voor verschillende gebruikers en toepassingen.

Zoals je ziet, zijn er tal van redenen om te kiezen voor een hefplateau lift van domicare. Deze liften worden onder andere gebruikt door particulieren, WMO-consulenten, zorgverzekeraars en door professionals in de zorgsector.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een hefplateau!

Wil je graag meer gedetailleerde informatie ontvangen over de diensten of ben je geïnteresseerd in het aanvragen van een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om contact op te nemen met domicare. Het toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen beslissing neemt! 

Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 0570-62 44 62, waar een van de vriendelijke medewerkers je graag te woord staat. Als alternatief kun je ook een e-mail sturen voor informatie over een hefplateau naar info@domicare.nl. Ze streven ernaar om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en je te voorzien van de nodige begeleiding en ondersteuning bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om online een aantal vragen in te vullen voor een offerte. Dit kan handig zijn als je liever op je gemak wilt bekijken welke opties het beste bij jouw behoeften passen voordat je contact met ze opneemt. Wat je voorkeur ook is, ze staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van een hefplateau die perfect aansluit bij jouw specifieke situatie en wensen. Wacht niet langer en surf naar domicare.nl”>www.domicare.nl