Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Wat voor hottub accessoires zijn er te koop?

Net zoals je huis, maak je natuurlijk van je buiten wellness ook je eigen plekje. Je gaan op zoek naar welke accessoires er goed bij jou passen en die jouw wekelijkse relaxmomentje nog veel relaxter maken. Er zijn veel functionele accessoires voor de Welltub hottub te krijgen, maar misschien nog wel veel meer ‘luxe’ accessoires. Niks is te gek in de hottub wereld en je kan je heerlijke relaxplekje helemaal naar wens maken door te investeren in de extra’s die het internet en de hottub verkopers bieden. Maak het zo gek als je wilt. We hebben een paar accessoires voor je op een rijtje gezet.

Allerlei soorten lichtjes

Vooral de lichtjes in en om de hottub zijn erg populaire accessoires. Je kan overal lichter voor krijgen. Je hebt onderwaterlichtjes die je op allerlei kleuren of kleurvolgordes kan instellen. Als je houdt van een disco tijdens je hottub sessie, is dat echt een aanrader! Daarop toegevoegd heb je ook nog drijvende, lichtgevende ballen om je feestje compleet te maken. Je hebt ook drijvende bekerhouder voor in het water van je hottub. Je verwacht het niet, maar deze zijn ook met lichtjes of zelf glow in the dark te krijgen! Ook buitenom je hottub kan je verlichten door licht strips toe te voegen. Meestal draadloos en in te stellen op je telefoon.

Andere soorten accessoires

Natuurlijk zijn bovengenoemde accessoires niet heel erg functioneel gericht maar vooral op het uiterlijk. Functionele accessoires zijn bijvoorbeeld afdekdoeken die het zand en de blaadjes buiten het water houden. Ook speciale schoonmaakmiddelen voor het water van je hottub zijn er populair en ook zeker aan te raden om te gaan gebruiken. Een andere hele handige accessoire die je kan aanschaffen voor je hottub is een temperatuurmeter voor het water. Veel hottubs hebben geen ingebouwde thermostaat en kan je dus niet zien hoe warm het water is. Zeker een handige accessoire dus. Bekijk onze inbouw hottub en kies een hottub dat bij u past!