Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

De voordelen van therdex vloeren

therdex

Het is knap lastig om een goede vloer te vinden. Niet omdat er weinig vloeren van kwaliteit zijn, maar omdat de keuze eindeloos is. Er zijn letterlijk duizenden soorten vloeren om uit te kiezen. Therdex is een van die vloeren. De vloeren van therdex zijn uitermate populair, juist omdat ze veel eigenschappen van andere vloeren combineren.

therdex

Net echt

Therdex maakt vloeren die in de meeste gevallen van PVC of vinyl gemaakt zijn. Dat zijn kunststof materialen. Met name PVC is een materiaal dat je gemakkelijk kunt bewerken in allerlei vormen maar ook door kleur toe te voegen en structuur. Ondertussen is het toch nog heel stevig en meer dan geschikt voor vloeren. Het is dan ook om die reden dat dit materiaal door therdex wordt gebruikt. Het biedt namelijk de optie om een vloer te maken die stevig is en een uniek uiterlijk heeft, bijvoorbeeld dat van natuurlijk materiaal. Het lijkt net echt.

Een vloer van PVC

Een vloer van PVC onbewerkt leggen is geen aanrader. Het materiaal ziet er van zichzelf niet heel bijzonder uit. De mogelijkheden die deze kunststof biedt, maakt het echter mogelijk om de vloer te doen lijken op allerlei andere materialen. Kortom: je kunt dus een vloer maken die van kunststof is, maar er uitziet als echt hout. En dat is waar ze bij therdex zo goed in zijn.

Het geheim van therdex

Het bijzondere van therdex is dat ze vloeren maken met alle voordelen van kunststof, zoals stevigheid en duurzaamheid, en alle voordelen van natuurlijke materialen, zoals een uniek uiterlijk en sfeervolle kleuren. Een vloer van hout leggen kan natuurlijk ook, maar weet wat je in huis haalt. Hout is lastig te onderhouden, vaak prijzig en minder duurzaam dan kunststof. Het is weliswaar prachtig, maar je moet er mee oppassen als je er echt tientallen jaren van wil genieten. Bij PVC is dat niet het geval.