Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Tover jouw bureau om tot zit sta bureau

zit sta bureau elektrisch

Heb je toen je voor het eerst moest gaan thuiswerken snel een bureau gekocht en is die eigenlijk wel aan een upgrade toe? Kijk niet verder dan het aanschaffen van een sta zit bureau onderstel om jouw bureau om te toveren tot een zit sta bureau! Op die manier krijgt dat bureau een super tweede leven en kun jij lekker dynamisch aan het werk. Het kunnen afwissen van zitten en staan tijdens het werken is iets wat echt onderschat is, terwijl het heel goed is voor je fysieke en mentale gezondheid tijdens het werken. Lange dagen hoef je niet meer volledige in de stoel door te brengen.

Bewegen is gezond

We weten dat bewegen gezond is maar het is erg moeilijk om dat in het drukke kantoor leven in te weten te delen. Al vroeg zit je in vergaderingen en na het avondeten ben je gewoon op en toe aan op de bank hangen met een leuke film of serie. Met een sta zit bureau onderstel kunt u na de vergaderingen gewoon lekker het bureau omhoog zetten, de stoel naar de zijkant schuiven, en dan lekker staan en meeswingen met de radio die thuis wel lekker hard aan mag. Kunnen bewegen tijdens het werk zorgt ervoor dat die blijheidshormonen van het swingen de productiviteit verhogen waardoor u na het werk nog bomvol energie zit voor de avond.

Voor iedereen een voordeel

Het heeft voor iedereen voordeel wanneer u met meer energie de dag doorkomt. De resultaten van uw werk gaan omhoog, u gaat zich beter voelen omdat u niet meer vastzit aan de hele dag zitten, en uw rug zal u dankbaar zijn. Fysiek en mentaal zal u verbetering zien en dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Daarom is het echt een aanrader om uw bureau om te toveren tot een zit sta bureau.