Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Duurzame kwaliteit

klassieke meubels 2

Ze zijn niet kapot te krijgen (zelfs als dat niet het geval is, als u niet besluit om het met een mes te snijden). Deze degelijke en stijlvolle Engelse stijlmeubelen komen in leren en stoffen varianten. Ze zijn er in verschillende leersoorten van verschillende kwaliteiten en om nog maar te zwijgen van de grenzeloze mogelijkheden als het om stoffen gaat, er zijn zoveel soorten stoffen in de wereld dat de kans enorm is dat je een meubelstuk laat maken van het materiaal dat je wilt. Daar waar de stoffen versie iets moeilijker schoon te houden en krijgen is, is hij wel lekker warm en zacht. Het kan wel tegen een stootje. De leren versie is eenvoudig schoon te krijgen en zal je voorzien van stevig comfort. Het maakt niet uit voor welke versie je kiest. Beiden zijn geschikt om decennia lang van te kunnen genieten.

Houten klasse-artikelen

Deze wingchairs staan vaak naast een mooie antieke houten tafel. Robuust, zwaar en een mooie glans. Dat is waar deze tafels om bekend staan. Je weet precies wat je krijgt. Doordat ze zijn gelakt in de beste lak, kan er jarenlang van genoten worden. Van grote tv-meubels, slaapkamer setjes tot kleine zijtafels. Vergeet de elegante luxe salontafel niet die de stijl van de hele ruimte volledig zal verheffen. Ideaal om je kopje thee op te zetten en te genieten van het klassiek-Engelse gevoel of breng een gezellige tijd door met familie, vrienden of je wederhelft.

Kwaliteit is voor altijd

De klassieke look geeft het gevoel alsof je door de tijd reist. Het is geschikt voor iedereen. De hoogwaardige kwaliteit van het hout zorgt ervoor dat jarenlang als nieuw blijft. Een klassiek ogend meubelstuk is ook een tijdloze stijl, de combinatie van beide maakt het de perfecte optie voor een warme tv-avond met een kopje Engelse thee, onder het genot van een lekker zelfgemaakt koekje.