Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Tip: Rookkanaal bij Bouw-handel

logo-bouw-handel

Sinds gisteren hebben wij een Rookkanaal geïnstalleerd bij ons thuis, zodat de rook van de nieuwe kachel veilig weg kan. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik hierbij ben gekomen.

Maandagmorgenopstand3

Op een koude maandagmorgen merkten wij dat de woonkamer redelijk koud wordt. Dit wilden wij natuurlijk anders zien en willen wij een kachel aanschaffen. Eerst hebben wij een elektronische kachel aangeschaft. Deze heeft echter niet genoeg effect gehad en was het dus een miskoop. Nu wilden wij een goede investering doen en wilden wij meer over de mogelijkheden te weten komen. Het leek mij daarom verstandig om mijn vader op visite uit te nodigen.

Visite

Mijn vader weet namelijk altijd waar wij terecht kunnen voor dit soort vragen. Hij vertelde ons dat wij bij Bouw-handel moesten zijn. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander om het beste product te leveren en heeft een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit maakte natuurlijk een grote indruk op ons en wekte enige interesse op. Het leek ons verstandig om de uitgebreide kachel Daarom wilden wij het internet opgaan om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Bouw-handelopstand7

Het bedrijf is al gauw te vinden op het internet. Dit bedrijf heeft een geweldige website en is zeer overzichtelijk. Daarnaast weet dit bedrijf producten snel en veilig af te leveren. Ook hebben zij een goede pagina voor advies en tips. Dit is net wat wij nodig hebben voor het rookkanaal van onze kachel. Geweldig bedrijf! Hier komen wij zeker vaker terug.