Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Zeer professionele glasbewassing

glasbewassing

Voor glasbewassing, kan je het beste bij het  Schoonmaakbedrijf Bachtor terecht. Hier weten zij als geen ander om van jouw bedrijf of huis weer een stralend geheel te maken. Ondanks meerdere pogingen van onszelf om onze ramen te lappen hebben wij dit maar uit handen gegeven aan een expert. Onze poging zorgden ervoor dat de ruiten alleen maar viezer dan schoner werden, Bovendien was het altijd een hele kunst om op een ladder te klimmen en te blijven staan. Ons huis heeft namelijk meerdere verdiepingen waardoor je er met een ladder alleen niet bij kan komen. Het werd tijd voor een goede oplossing! glasbewassing

Dankzij de professionele glasbewassing, weer schone ramen

Het Schoonmaakbedrijf Bachtor was de aangewezen persoon om onze woning van een zeer professionele glasbewassing te voorzien. Zij hebben immers veel ervaring met deze manier van schoonmaken en ook het juiste materiaal om bij de ruiten op onze vierde verdieping te komen. Ons huis ziet er stralend uit en kunnen wij weer zonder problemen naar buiten kijken. 

Vraag ook geheel vrijblijvend een offerte aan. Dat kan door naar het nummer 06-15112009 te bellen of een mail te sturen naar schoonmaakbedrijfbachtor@live.nl. Wie weet kan je eerdaags dan ook genieten van streeploze ramen.