Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Wie van jullie hier is al klant bij Holland Warmte?

thermometer

Holland WarmteWanneer jij op zoekt bent naar een goede en vooral betrouwbare CV installatie heb ik misschien wel een goede website voor jou. Zelf heb ik hier jaren geleden een Remeha Calenta ketel gekocht. Deze firma heet Holland Warmte, wat mij betreft zijn hun een echte expert als het aankomt op CV ketels. Wanneer jij de website van hun bezoekt zul je dit zelf alleen maar beamen. Zoals gezegd hebben zij hier niet alleen topmerken maar geven zij de bezoeker ook nog veel informatie. Deze informatie is dan ook belangrijk omdat elke woning andere behoeften heeft. Wanneer jij bijvoorbeeld vloerverwarming hebt is het raadzaam hier een speciale ketel voor te kopen. 

Dit is wat je moet doen

Je kunt via hollandwarmte.nl eenvoudig een contactformulier invullen. Hier vul je dan jouw gegevens in en waar je precies naar op zoek bent. Weet je dit overigens niet, is dat ook geen probleem. In beide gevallen zal een adviseur contact met jou opnemen om zo alles door te nemen. In de gesprek wordt alles duidelijk in kaart gebracht en kom je zo bij de gewenste CV ketel uit. Zoals ik al zei, hebben zij verschillende modellen, elk met eigen specificaties.

remeha

Verder heb je bij Holland Warmte ook nog de mogelijkheid een installatie te huren. Op deze wijze ben je niet ineens een groot bedrag kwijt. Per maand betaal je dan een vast bedrag om hier gebruik van te maken. Als service komt hier dan nog bij dat de onderhoud regelmatig uitgevoerd kan worden. 

thermometer