Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Verhuur makelaar Eindhoven verhuurt jouw woning snel!

verhuur makelaar Eindhoven

Stoit is een verhuur makelaar Eindhoven en omstreken. In hun ruime woningaanbod vind je talloze woningen, appartementen en villa’s die te huur staan in de omgeving. Ook kun je natuurlijk bij hen terecht wanneer je snel je woning wilt verhuren. Mijn vriend en ik hebben deze specialist onlangs ingeschakeld voor de verhuur van ons appartement.

verhuur makelaar EindhovenSnel geholpen door de verhuur makelaar uit Eindhoven

Wij hebben zelf een erg goede ervaring met deze verhuur makelaar Eindhoven. Een tijdje geleden hebben wij besloten om ons huurhuis te verlaten. Wij wilden graag een huis gaan kopen vanwege de aantrekkelijke rente op dit moment. Na een korte zoektocht kwam ik op de website van Stoit terecht en heb ik gebeld. Ik heb een afspraak gemaakt met één van de verhuurspecialisten die al snel bij ons thuis langs kwam. Na een korte rondleiding heeft zij ons nog een en ander verteld over de huidige markt, de wetgeving voor verhuurders en de huurinkomsten. Zo wisten wij direct waar we aan toe waren.

Verhuur makelaar EindhovenAlle zorgen uit handen gegeven

Vervolgens werd onze huurwoning op de website gezet en via verschillende kanalen verspreid. Al snel kregen wij bericht van de verhuur makelaar uit Eindhoven: er was een interesse! Na de eerste bezichtiging werd al duidelijk dat de kandidaat het wel zag zitten. Vervolgens heeft Stoit met ons overlegd. Wij vonden het persoonlijk erg fijn dat wij ook iets te zeggen hadden over de kandidaat. In dit geval gingen wij akkoord en werd het huurcontract in orde gemaakt. Dit ging allemaal netjes volgens afspraak en er werd helder gecommuniceerd. Wij vonden het erg fijn dat we continu bij het proces werden betrokken. Maar ook zat de snelheid er goed in. Binnen twee maanden was ons appartement verhuurd. Onze zorgen werden op deze manier eigenlijk compleet uit handen genomen.

Kortom, wij zouden deze verhuur makelaar in Eindhoven zeker aanraden! Ben jij juist op zoek naar een huurwoning? Bekijk dan de website eens, deze makelaar kan jou uitstekend helpen aan een passende woning!