Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Seniorenhulp voor hulpbehoevenden

Seniorenhulp

Seniorenhulp

Mensen die al op leeftijd zijn, gehandicapt of op een andere manier hulpbehoevend zijn, kunnen aankloppen bij de Seniorenhulp. Dit bedrijf heeft de kennis en de mensen in dienst die goed kunnen helpen bij het helpen van een verhuizing. Maar ook bij een oplevering van een woning en zelfs bij het verdelen van een erfenis en nog veel meer, is het mogelijk om dit bedrijf in te schakelen. Je kan wel zeggen dat zij een rots in de branding zijn en dat is erg prettig om te weten.

Snelle oplevering door de Seniorenhulp

Ook hebben zij ons enorm goed geholpen de afgelopen periode. Na een hectische periode moest onze moeder met spoed opgenomen worden in een verpleeghuis. Zij was niet meer in staat om voor haarzelf te zorgen en daarom was het op zichzelf wonen ook niet meer mogelijk. Aangezien zij een koopwoning had, moesten wij er ook nog eens voor zorgen dat dit huis in de verkoop terecht kwam. Maar voordat dit zover was, moest het eerst leeggehaald en opgeknapt worden.

Gelukkig hebben wij hier totaal geen omkijken naar gehad om de woning leeg te halen. Alle bruikbare spullen werden naar een stichting gebracht. Deze spullen worden dan aan mensengegeven die inboedel nodig hebben om hun huisje mee in te kunnen richten. Het huis werd helemaal leeg opgeleverd en opgeknapt. Niet veel later had zich al een koper aangemeld. Dankzij de geweldige hulp en inzet van de Seniorenhulp.