Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Perfecte kwaliteit verf

Sigmatex Superlatex Matt

Wanneer je op zoek bent naar een muurverf welke mat is, en zeer eenvoudig aan te brengen dan kun je niet om Sigmatex Superlatex Matt heen. Niet voor niets kiezen veel doe het zelvers en professionals voor deze verf, al jaren wordt de verf gebruikt vanwege de perfecte kwaliteit ervan. Wanden en plafonds werk je er eenvoudig mee af, en het resultaat is iedere keer weer verbluffend. Helaas is deze verf niet geschikt om buiten mee te schilderen, voor binnen is de verf van Sigma zeer aan te raden. Natuurlijk zijn er bij de verfzaak.nl wel andere verven te koop, die je buiten kunt gebruiken.

Snel overschilderbaar

In vergelijking met andere soorten en merken verf, kun je al snel een tweede laag Sigmatex Superlatex Matt aanbrengen. Na ongeveer 4 uur, waar je bij andere verfsoorten vaak 6 uur moet wachten. Na slechts een uur is de verf stofdroog, verwerken van de verf kan bij een temperatuur tussen de 5 en 30 graden. Veel mensen zijn weg van deze verf omdat die te gebruiken is op vrijwel alle ondergronden, metselwerk, glasweefsel, stucwerk of structuurpleister. Aanbrengen van de verf is mogelijk met een kwast, roller of verfspuit. 

Sigmatex Superlatex Matt

Eenvoudig schoon te houden

Zoek je een verfsoort voor een ruimte die je geregeld schoon moet maken, dan is Sigmatex Superlatex Matt ook geschikt om te gebruiken. De verf is namelijk zeer goed schoon te maken, hij valt in de zogenaamde schrobklasse 1. Ondanks het schoonmaken blijft de kleur gegarandeerd aanwezig, Sigma denkt ook aan het milieu met deze verf, het DUBO keurmerk is daar een bewijs van. DUBO is een keurmerk voor milieuvriendelijk bouwen, wil je een andere kleur dan wit? Bij deverfzaak.nl kun je elke gewenste kleur laten mengen, om een ruimte om te toveren met frisse muren.