Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Meubels op maat maken in elke gewenste stijl

Goed advies

Bij Wortman Meubelen kun je terecht voor meubels op maat maken. Helemaal volgens jouw wensen, worden de meubels gemaakt. Ideaal als je bepaalde wensen hebt waarmee je in de normale meubelzaken niet terecht kunt. Bijvoorbeeld omdat je een afwijkende vorm wilt of juist hele specifieke afmetingen zoekt. 

Meubels op maat maken door Wortman Meubelen

Meubels op maat makenBij Wortman Meubelen kunnen ze in principe alle meubels op maat maken. Of je nu van strakke design meubels houdt of juist meer van robuuste meubels, bij maatwerk is elke stijl mogelijk. Zo heb je ook de keuze uit verschillende houtsoorten. Elke soort heeft zijn eigen karakteristieke stijl maar ook binnen de houtsoorten kan een eigen sfeer gecreëerd worden. Zo heeft nieuw teakhout een hele andere look dan oud of gerecycled teakhout. Daarnaast kun je kiezen uit noten, eiken, kersen of grenen. Ook is een combinatie van hpl met melamine mogelijk. Wat je ook wenst, bij Wortman Meubelen kunnen ze jouw droom meubels op maat maken.

De prijs van maatwerk valt erg mee

MaatwerkZelf heb ik hele goede ervaringen met Wortman Meubelen. Ze hebben voor ons een prachtige boekenkast op maat gemaakt. Door dit maatwerk past de kast perfect in de ruimte waar wij hem wilden hebben. Het is echt een uniek stuk en we krijgen er ook veel reacties op. De prijs viel ons ook erg mee. Bij meubels op maat maken denken veel mensen meteen dat het heel erg duur is maar dat viel ontzettend mee. Liever iets meer uitgeven dan een kast die het net niet is. Nu is het echt helemaal naar onze smaak en perfect passend in onze woning.

Wortman Meubelen heeft een eigen bezorgdienst waardoor alle meubelen netjes en zorgvuldig bezorgd worden. Wij zijn erg tevreden met de geleverde service en we komen ook zeker nog een keer terug. Is jouw interesse gewekt? Breng dan een bezoek aan Wortman Meubelen in Alphen aan den Rijn.