Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Kies voor een professionele aanpak

inboedel na overlijden

Heb je net een dierbare verloren heeft het vaak nog een emotionele nasleep van het leeghalen van een woning. Emotioneel kan dit een zware tijd zijn, herinneringen komen boven en er lijkt geen einde te komen aan de spullen. Wovia is in dit soort gevallen de perfecte hulp, respectvol en op een zeer menselijke wijze helpen zij met het leeghalen van de woning. Vaak weet men ook niet wat er gedaan moet worden met een inboedel na overlijden. Ook op dat vlak heeft Wovia een netwerk van partners waarmee zij samenwerken om een goede bestemming te vinden. Na afloop heb je er een goed gevoel over wat ook helpt bij het afsluiten van het geheel.

inboedel na overlijden

Waardevolle inboedel wordt door familie uitgezocht

Nadat we een afspraak hebben gemaakt wordt er beslist welke spullen wel en niet moeten worden bewaard. In de meeste gevallen spreken we af met de familie een datum dat zij de waardevolle spullen eruit halen, alleen de inboedel blijft over die weg mag. Natuurlijk wordt er ook besproken op welke dag de woning leeggehaald moet worden. Met een vrijblijvende offerte kun je zelf de keuze maken of je gebruik wilt maken van onze diensten. Ga je akkoord dan spreken we een dag af om de woning met veel respect te ontruimen.

inboedel na overlijden

Complete ontzorging bij een overlijden

Een inboedel uit een woning halen is niet het enige wat er moet gebeuren, soms zijn er wijzigingen aangebracht of dingen opgehangen die weer verwijderd moeten worden. Wovia gaat verder dan het reguliere ontruimen inboedel na overlijden, welke klus ook zij regelen het voor je. Door deze extra diensten heb je complete zorg waarbij je over niets meer zorgen hoeft te maken. Op de afgesproken dag is de woning leeg, en zijn volgens afspraak alle extra werkzaamheden ook verricht.