Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Je eigendommen zijn veilig in een brandwerende kluis

Brandschade aan waardevolle spullen of dierbare dingen helemaal kwijtraken aan brand. Het zal je maar overkomen. Om jouw documentatie, sieraden of geld tegen brand te behoeden, is het aan te raden om een Brandwerende kluis te kopen. Een robuuste brandwerende kluis beschermt jouw eigendommen niet alleen tegen brand. Ook tegen diefstal en waterschade zijn de spullen in vervolg beschermd. Een fijn idee, toch?

Een brandwerende kluis voor thuis?

Denk goed na over welke brandwerende kluis het best bij jou past. Het is aan te raden goed na te denken over jouw wensen en eisen aan de kluis, alvorens je er een bestelt. Een goede eerste stap is dan te bedenken wat je precies in de kluis gaat bewaren. Wellicht dacht je in eerste instantie alleen aan wat sieraden, maar zou je bij nader inzien ook nog best wat diploma’s of contracten in de kluis willen leggen. Bij Kluis-kopen.nl zijn brandwerende kluizen er in meerdere groottes, uitvoeringen en kleuren. Je selecteert online gemakkelijk de brandwerende kluis naar keuze. Hier kun je onder andere categoriseren op prijs, de grootte, de kleur en het type. Wil je een kluis met code? Dan kun je ook de gewenste codelengte kiezen. Ook kun je kiezen voor een beschermende vloermat in de kluis. Op die manier kom je vanzelf tot de voor jou meest geschikte brandwerende kluis. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Bestellen en service

Heb je inmiddels een keuze voor de perfecte brandwerende kluis gemaakt? Bestel op werkdagen voor 16.00 uur en de nieuwe brandwerende kluis wordt nog dezelfde dag verzonden! Binnen Nederland en België worden er geen verzendkosten gerekend. Afhalen? Dat kan op afspraak van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Ben je er nog niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken? De specialisten van Kluis-kopen.nl staan voor u klaar om samen de meest geschikte brandwerende kluis uit te zoeken. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch via het nummer 074 760 10 11.