Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Jaloezieën: niet meer alleen voor op kantoor

Raamdecoratie

Wie bij het woord jaloezieën direct denkt aan die aluminium panelen die voor de ramen van zowat elk kantoor hingen, komt tegenwoordig bedrogen uit. Er is namelijk sinds een aantal jaar veel meer te kiezen wanneer het jaloezieën betreft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kunststof jaloezieën met een houtlook, of echte, heel charmante houten jaloezieën. Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is. Neem dan eens een kijkje op een website als Raamdecoratie.com. Daar hebben ze niet alleen een ruim assortiment aan jaloezieën, in alle soorten en maten, maar ook de expertise in huis om jou van passend advies te voorzien. Laat je verrassen!

Van zwart tot bamboe

Op het gebied van jaloezieën geldt tegenwoordig: de keuze is reuze. Die beperkt zich allang niet meer tot de witte aluminium exemplaren die je een aantal jaren terug in werkelijk elk kantoorpand zag hangen. Van landelijke, witte houten jaloezieën tot aan diepgrijze of gitzwarte exemplaren: voor elk interieur is er wel een passende set jaloezieën te vinden. Ben je op zoek naar houten jaloezieën voor in jouw moderne interieur? Ga dan voor zo’n donkere optie als zwart. Bijvoorbeeld de effen afgelakte zwarte houten jaloezie van 25 mm. Stijlvolle, elegante raamdecoratie passend bij jouw industriële interieur. Houd je het liever wat landelijker? Met witgeverfde jaloezieën in een iets bredere maat creëer je direct die klassieke look. Ga jij voor duurzaam? Kies dan voor de ‘Natural’ houten jaloezie, gemaakt van bamboehout. In zijn originele kleur al prachtig, maar tegelijkertijd in maar liefst 11 kleuren verkrijgbaar. Raamdecoratie

Voordelen van jaloezieën

Naast dat jaloezieën weer helemaal hip en trendy zijn, is het natuurlijk niet alleen het uiterlijk dat van belang is. Jij bent ook op zoek naar een praktische vorm van raamdecoratie! Ook op dat gebied zijn jaloezieën de juiste keuze. Deze zonwering schoonmaken is bijvoorbeeld een fluitje van een cent. Anders dan gordijnen, die als je ze echt schoon wil krijgen toch echt in de wasmachine moeten, neem je jouw jaloezieën eenvoudigweg af met een doekje en klaar is kees! Ook bepaal je heel gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy met jaloezieën. Jaloezieën zijn dus allang niet meer alleen voor op kantoor, zij zijn een uitstekende keuze voor elk interieur!