Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Het gebruik van statische raamstickers

statische raamstickers

Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Dan is het gebruik van statische raamstickers aan te raden. Dit komt omdat dit wel heel gemakkelijk plakt. Omdat ze statisch zijn, is er geen lijm nodig. De lading is voldoende om de stickers te laten hechten. Dat maakt het voor jou gemakkelijk om ze overal op te plakken. Bovendien zijn ze heel veelzijdig in het gebruik. Dat is ook een goede reden om ermee aan de slag te willen gaan voor jouw doel.

statische raamstickers

Op meerdere manieren bruikbaar

Het voordeel van de statische stickers is dat ze op meerdere manieren bruikbaar zijn. Zo hechten ze aan beide kanten. Het is al mogelijk om de bedrukte kant te plakken op een raam. Al kunnen ze ook omgekeerd met de ondergrond worden geplakt. Zo is de bedrukking dus beide kanten op te plakken. De stickers zijn dus handig voor reclame, maar ook voor instructies. Bovendien plakken ze ook op spiegels. Je kunt er alle kanten mee op als je ze gebruikt.

De vele voordelen van statische stickers

Het is goed om de vele voordelen van de statische raamstickers te kennen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat ze geen lijm gebruiken en er dus geen sporen achterblijven bij het verwijderen. Bovendien zijn ze gemakkelijk glad op te plakken, zonder luchtbubbels. Ze zijn op allerlei manieren te bedrukken zodat je altijd je boodschap kunt overbrengen ermee. Bovendien zijn ze heel makkelijk her te gebruiken. Daardoor is het dus een milieuvriendelijke keuze ten opzichte van heel veel andere soorten.