Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Een fase-afsnijding dimmer van Letsleds

Logo LetsLeds

Een fase-afsnijding dimmer maakt gebruik geen van een ontstoringsspoel waardoor door middel van de ingebouwde elektronica geen brommend of zoemende geluid wordt gecreëerd. Door een ontstoringsspoel kan er namelijk een zoemende of brommend geluid osntaan wat zeer storend kan zijn. 

De twee soorten led dimmers van Letsleds 

Over het algemeen kan er gesproken worden van twee soorten led dimmers. De fase-afsnijding dimmer en een fase aansijdingsimmer. Het verschilt per lamp of het beter is om een aansnijding of een afsnijding te kiezen. De dimmer snijd de fase af waardoor er voor en constantheid wordt gezorgd. Letsleds is zoals de je al doet vermoeden de expert op het gebied van led verlichting. Zij hebben namelijk al jaren ervaring op het gebied van led verlichting en alles wat hierbij komt kijken. 

Woonkamer

Een zeer snelle levering en een live chat voor vragen en advies

Het vinden van de juiste led verlichting kan lastig zijn. Het is namelijk van essentieel belang dat je goed nadenkt over de manier waarop je de ruimte wilt verlichten. Voor vragen en advies kunt je gemakkelijk en snel contact opnemen via een live chat die tot 3.00 uur beschikbaar is. Wanneer je overgaat tot een aankoop en deze voor 17.00 uur bevestigd zal deze de volgende dag worden geleverd.