Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Deurluifels vinden

Deurluifels

Online is het mogelijk om diverse deurluifels te vinden. Verschillende website geven een link naar een bepaalde site. De website die mij het meeste aansprak was die van Luifel.com. Een zeer overzichtelijke site, waar wij een bestelling hebben gedaan. Al een tijd waren wij op zoek naar een afdakje boven de voordeur. Vaak als het slecht weer was stond je hier te verregenen. Het is niet alleen handig om je hier onder te verschuilen, maar het staat ook erg netjes aan de gevel.

Deurluifels

Mooie deurluifels zijn hier te vinden

Wij hebben zeer mooie modellen voorbij zien komen. Sommige, eenvoudige modellen, gemaakt van kunststof. Deze modellen worden al binnen 14 dagen geleverd met de gewone pakkettendienst. Mocht deze niet naar wens zijn, dan bestaat de kans om deze retour te sturen.

Echter de modellen die gemaakt zijn van glas, die kunnen niet retour gezonden worden. Dit komt omdat deze modellen op maat gemaakt zijn. Ook worden deze bestellingen via een speciale vrachtvervoerder bezorgd. De betaling van deze bestelling kan op vele maner gedaan worden. Hiervoor kan je het beste op de website gaan kijken.

Een prachtig gezicht

Aan de gevel van onze woning hebben wij nu een prachtige luifel hangen. Een model met led lampen. Dus wanneer het donker gaat worden sta je zowel droog, maar ook in het licht voor onze deur.