Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

De reden achter het kopen van een boxspring van woonenzo

taupe boxspring van Woonenzo.nl

Is het tijd om een nieuw bed te kopen? Zorg er dan voor dat je voor echte kwaliteit kiest. Een bed koop je voor de langere termijn, dus is het van belang om kritisch te zijn en een weloverwogen keuze te maken. Een taupe boxspring van Woonenzo.nl is dan een slimme aankoop. Maar wat zijn dan de pluspunten van een taupe boxspring van Woonenzo.nl? In dit blog hebben we de meest aantrekkelijke kenmerken van een taupe boxspring voor je verzameld. Wat ons betreft zijn er in elk geval redenen genoeg om de aankoop van een boxspring te overwegen, zeker als je van stijl, comfort en gemak houdt!

De meest optimale ondersteuning voor je lichaam

Een taupe boxspring van Woonenzo.nl bestaat uit een combinatie van een verend matras en een verende bedbodem cq. boxspring. En dat betekent dat je gegarandeerd bent van een bed met een enorm hoog ligcomfort. De boxspring en het matras hebben een groot aanpassend vermogen en zorgen ervoor dat je lichaam op alle contactpunten uitstekend ondersteund wordt. Het logische gevolg is dat je minder kans hebt op rugklachten en pijnklachten tijdens het slapen en als je wakker wordt.

Er zijn extra opties, zoals elektrische verstelbaarheid

Wil je nog meer luxe en een nog hoger slaapcomfort realiseren? Dan is het kopen van een elektrisch verstelbare boxspring een slimme zet. Je kunt dan met een afstandsbediening het matras op zo’n manier verstellen, dat je nog lekkerder kunt liggen. Veel luxer kun je het niet maken voor jezelf in de slaapkamer!

taupe boxspring van Woonenzo.nl

De instaphoogte en uitstaphoogte zijn ideaal

Gebruikers van boxsprings geven vaak ook aan dat ze de instaphoogte en uitstaphoogte van boxsprings kunnen waarderen. De hoogte van instappen is bij boxsprings groter dan bij normale bedden. Dit houdt in dat je gemakkelijke in en uit je bed kunt stappen. Vooral voor oudere mensen, mensen met reumatische klachten en/of rugproblemen is dit ideaal.

Opbergen van spullen? Boxsprings hebben ruimte genoeg!

Moderne boxsprings bieden tegenwoordig voldoende opbergruimte onder het bed. Dat betekent dat je gemakkelijk extra spullen kwijt kunt in lades die onder je bed staan.