Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Beddenwinkel in de buurt van Amsterdam

beddenwinkel

Ben je op zoek naar inspiratie voor je slaapkamer, of ben je misschien toe aan een nieuw bed? Je kunt tegenwoordig erg veel dingen online bestellen, maar voor dingen als een bed is het toch fijner als je een beddenwinkel kunt bezoeken. Zo kun je alle bedden in het echt bekijken, maar ook uittesten. Het hebben van het juiste matras is erg belangrijk. Je wil natuurlijk comfortabel slapen en overdag geen last van je spieren krijgen. In een beddenwinkel vind je bovendien vaak andere meubelen voor in de slaapkamer. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere meubels van dezelfde lijn of hetzelfde merk kopen, zodat er een eenheid in de slaapkamer ontstaat.

Het fijne van een woonmall 

In de woonmall Villa ArenA vind je allerlei verschillende beddenwinkels op één plek. Het is een soort winkelcentrum waar je enkel woonwinkels vindt. Zo heb je dus alle winkels dicht bij elkaar zitten en is het makkelijk om van de ene naar de andere winkel te gaan en verschillende bedden met elkaar te vergelijken. Naast beddenwinkels, vind je in deze woonmall ook andere woonwinkels, zoals meubelzaken, winkels voor badkamermeubelen en keukenwinkels. 

beddenwinkel

Een dagje woonwinkels bezoeken, kan erg vermoeiend zijn. Af en toe wil je even rustpauze en wat eten of drinken. In de woonmall vind je daarom ook diverse toiletten en restaurantjes of cafés om even tot rust te kunnen komen en weer energie te krijgen voor de volgende winkelbezoeken.