Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Al 20 jaar in de top van de markt

Verasol - Veranda's en Tuinkamers

De naam Verasol – Veranda’s en Tuinkamers is al meer dan twintig jaar in de top van de markt te vinden. Ieder jaar wordt er geïnvesteerd en ontwikkeld om de beste producten te kunnen blijven leveren aan de consument. Prachtige aluminium terrasoverkappingen waar je zomer en winter van kunt genieten. Wat voor weer het ook is, met een overkapping van Verasol is het altijd een beetje zomer in je tuin. Alle veranda’s worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, dit zorgt voor stabiele kwaliteit.

Sterke materialen

Altijd een overkapping die naar wens is

Gelukkig vind niet iedereen hetzelfde mooi, Verasol – Veranda’s en Tuinkamer heb je in een aantal soorten lijnen. Wil je een eenvoudig model, of een luxe model waarbij je geen staanders hebt die het uitzicht naar je tuin belemmeren? Ook als je zomer en winter wilt genieten van de prachtige natuur in je tuin zit je bij Verasol goed, je hebt namelijk de mogelijkheid om je overkapping om te toveren tot een echte tuinkamer. De kamer kun je naar wens open en dicht doen, wind en regen bepalen niet meer of je in je tuin kunt zitten.

Diverse modellen

Realiseer je droom

Natuurlijk heeft iedereen wensen of misschien heb je wel ideeën en weet je niet of deze uitgevoerd kunnen worden? Met Verasol – Veranda’s en Tuinkamers heb je vele mogelijkheden, we maken een ontwerp wat aan al je wensen voldoet voordat we een definitief ontwerp maken. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de belastingen die de veranda gaat krijgen, onze specialisten berekenen alles door zodat je altijd een veilige comfortabele uitbouw hebt.