Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Het kopen van een koudschuim matras

het kopen van een koudschuim matras

Als je een bed hebt gekocht, is het matras een van de belangrijkste onderdelen die er zijn. Een koudschuim matras is in dat geval de ideale keuze als je besluit om voor een matras te kiezen. Deze type matras is namelijk de ideale voorbeeld van een goed matras omdat het een open celstructuur heeft. Hierdoor wordt het matras goed geventileerd en kan het transpiratievocht dat gedurende de nacht wordt ontwikkeld goed afgevoerd worden. Heb jij het bijvoorbeeld snel warm in bed? Dan bieden koudschuim matrassen de ideale oplossing voor jou!

koudschuim matras

De verschillende soorten matrassen in koudschuim

Als je overtuigd bent om een matras aan te schaffen, is het vervolgens goed om te kijken welke type koudschuim matras het beste bij jou past. Hierbij moet voornamelijk gekeken worden hoe de ondersteuning wordt aangeboden, hoe de ventilatie werk en wat de drukverdeling is. Daarnaast is het ook goed om te kijken of je van een hard of zacht matras houdt.

Naast al deze factoren is het uiteindelijk ook van belang om naar de afmeting van een matras te kijken. Over het algemeen zijn de matrassen verkrijgbaar in 120×200, 140×200, 160×200 of een 180×200 matras. Weet jij niet zo goed welk formaat jij nodig hebt? Neem dan direct contact op met een specialist en laat je informeren zodat je zeker weet dat je de keuze zult maken.