Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Van een klein ledikant naar een grote mensen bed

Slaapkamer

Kinderen worden groter en ontgroeien dan een ledikant, tijd om een eerste kinderbed te kopen. Voor kinderen een hele stap, slapen in een grote mensen bed. Ze zijn gewend dat ze niet zomaar uit bed kunnen vallen, onze kinderbedden zijn zo vervaardigd dat dit ook niet mogelijk is. Zijpanelen zorgen ervoor dat je zoon of dochter niet kan vallen, terwijl het toch een volwassen bed is.

Kinderbed

Zijpanelen kunnen gedemonteerd worden

Is je kind groot genoeg of ben je er zeker van dat hij of zij niet meer uit bed kan vallen dan kun je de zijpanelen demonteren. Je kinderen hebben dan nog langer plezier van het bed, ook als ze tiener zijn kun je dit bed nog uitstekend gebruiken. De bedden voldoen aan alle eisen die de EU heeft gesteld. Het Duitse keuringsinstituut TÜV heeft de keuring verzorgd hiervan.

Milieuvriendelijke materialen

Alle kinderbedden die verkocht worden zijn gemaakt uit milieuvriendelijke materialen en massief hout. Scherpe randen van de hoeken en de randen van het kinderbed zijn op kindvriendelijke wijze afgerond. Op deze manier is het niet mogelijk dat je kind zich snijdt aan een hoek of een scherpe kant van het bed. De verf waarmee het bed is geschilderd is op waterbasis. Bij ieder kinderbed wordt er gratis een lattenbodem en matras geleverd.

Bed

Het bed is eenvoudig te monteren door de duidelijke handleiding

Kinderbedden moeten natuurlijk stevig zijn en goed gemonteerd zijn. Alle onderdelen en bevestigingsmaterialen die er nodig zijn worden meegeleverd zoals schroeven. Ben je klaar met monteren dan kun je er vanuit gaan dat je een betrouwbare slaapplek voor je kind hebt. Onder het bed zijn een tweetal laden waarin je alle spulletjes kunt opbergen van je kind, je bespaart met het kinderbed dus ook kastruimte in de kamer.