Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Philips inbouwspots voor je huis

Maak je nieuwe huis helemaal af met Philips inbouwspots. Of geef je huidige woning een geheel nieuwe look met Philips inbouwspots. Spots nemen weinig ruimte in en geven veel licht. Met Philips inbouwspots zorg je voor een mooi afgewerkte ruimte en kun je zelfs met je licht spelen. Kies bijvoorbeeld voor de smartverlichting van Philips inbouwspots. Dan kun je via de app zelf instellen hoe fel en welke kleur je spots moeten verlichten. Je vindt Philips inbouwspots op deze website.

Per stuk of per set

Hier kun je meteen de inbouwspots bestellen. Je kunt ze per stuk kopen of in een set van meerdere bij elkaar. Dit gaat vaak per drie of per zes. Er zijn zelfs verschillen tussen de inbouwspots. Het enige dat alle Philips inbouwspots hebben is een GU10 lamp. Er zijn verschillende zaagmaten van de inbouwspots te vinden en er zijn zelfs vierkante spots. De zaagmaten worden aangegeven voor ronde spots en zijn er in 61-70, 71-80 en 81-90 millimeter. Dat is dan de diameter van het gat voor de spot. De meeste spots hebben een zilvergrijze of witte rand.

Voordeel van de webshop

Het voordeel van je Philips inbouwspots bestellen via deze site is dat je bestelling gratis wordt verzonden vanaf € 50. En dat bedrag bereik je al snel met Philips inbouwspots. Meestal wordt je bestelling de volgende dag al geleverd en je kunt zelfs kiezen om achteraf te betalen. Ideaal dus als je nog niet zeker bent. Bekijk deze pagina voor het aanbod aan Philips inbouwspots.