Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Speelgras is zacht en veilig

Gras

Speelgras heb ik laten leggen in onze tuin. Dit idee is ontstaan toen ik de website, topkunstgras.nl per toeval tegen kwam. Omdat ik op zoek was naar leuke tuin ideeën en ik dankzij deze website op het idee kwam om kunstgras aan te leggen. Was ik al snel enthousiast omdat ik mij geen beter idee kon wensen. Vorig jaar zomer heb ik dit laten uitvoeren door de vakmensen van Topkunstgras.

Mijn kinderen hebben de hele zomer op het gras kunnen ravotten en spelen. Ook heeft er dikwijls een zwembadje op het gras gestaan. Maar niets is daar op te zien en dit zegt alles over de uitstekende kwaliteit. Op ons oude gazon was er voorheen geen grasspriet meer te bekennen zodra hier op werd gespeeld en wanneer het badje opstond. Dankzij het speelgras kunnen de kinderen zo wild doen als zij maar willen. En ik weet zeker dat mijn gazon mooi blijft. 

Speelgras

Speelgras met een lange levensduur

Het speelgras heeft een lange levensduur en is onderhoudsvrij. Dit is echt erg prettig omdat het je de moeite scheelt van het grasmaaien. Ook hoef je niet bang te zijn dat het gras doodgaat door verbranding van de zon. Voorheen groeide er nog wel eens onkruid dat aan de voeten prikte door het gras. Ook dat is nu verleden tijd. Nu het winter is, ligt het gras er nog steeds bij alsof het net is gelegd. Omdat ik er nog steeds zo tevreden over ben, bracht dit mij op het idee om mijn complimenten achter te laten op deze website. Want het idee dat ik aankomende zomer totaal geen omkijken meer heb naar mijn gazon. Maakt mij erg blij en de kinderen ook want zij kunnen ongestoord spelen. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website van dit bedrijf om zelf te zien wat voor mogelijkheden er zijn. 

Tuin