Elbert woonblog

Tips over wonen van Elbert

Het perfecte bed

matras 90x220

Het belangrijkste van je bed is het matras, zonder goed matras slaap je niet goed en is de kans aanwezig dat je met pijnlijke spieren wakker wordt. Gelukkig kun je het matras 90×220 helemaal zelf samenstellen, of je nu een comfortabel of een wat steviger matras wil. De toplaag en de kern kies je afzonderlijk van elkaar, op deze manier weet je zeker dat je het matras hebt waar jij lekker op slaapt. Voor volwassenen en kinderen zijn er verschillende matrassen verkrijgbaar.

matras 90x220

Belangrijke kenmerken

Ook een matras 90×220 heeft de belangrijke kenmerken die een matras moet hebben, duurzaamheid, comfort en temperatuur. Lekker koel in de zomer, en warm in de winter voor een extra comfortabel gevoel. Verkrijgbaar in latex, traagschuim, koudschuim en kokosvezels. Jij bepaald waar je comfortabel op ligt voor een goede nachtrust, alle matrassen worden geleverd met een afritsbare hoes die je in de wasmachine kunt wassen. Je ligt dus altijd op een schoon en fris matras te slapen.

Geschikt voor verschillende ondergronden

Niet ieder bed heeft dezelfde ondergrond, gelukkig kun je een matras 90×220 op iedere ondergrond leggen om van optimaal comfort te genieten. Een platte ondergrond geeft een stevige ondersteuning, een lattenbodem is perfect omdat het matras dan goed kan ventileren wat ten goede komt aan de temperatuur. Wil je dat het matras nog meer absorbeert, dan is een boxspring de perfecte ondergrond. Zo heeft iedere ondergrond zijn eigen kenmerken waar je uit kunt kiezen, wil je ook comfortabel slapen kijk dan snel in de webshop van perfecthomeshop.eu.